Mijn naam is Tea Dzidic en ben 46 jaar. Ik ben een bezige bij, zorgzaam, kritisch naar mijzelf en een doorzetter. Ik heb veel geduld en ben uit op een veilig pedagogisch klimaat.

Al sinds ik een klein meisje was weet ik 1 ding heel zeker, ik wil met kinderen werken. Dit is dan ook wat ik ben gaan doen. Na mijn VWO wilde ik eerst kinderpsychologie studeren, maar ik koos toch voor de PABO. Ik werk nu 22 jaar met plezier als leerkracht in het basisonderwijs. Afgelopen jaren heb ik veel opleidingen, bijscholingen en cursussen gedaan om me verder te professionaliseren. Vorig jaar heb ik een post-HBO opleiding Gedragsexpert afgerond. Op dit moment ben ik bijna klaar met de opleiding Jongerencoach.

Wat komt er tegenwoordig veel op kinderen af! Ik zie dat de aandacht steeds meer uitgaat naar het hoofd van een kind. Goed kunnen denken, leren en plannen zijn vaardigheden die gewaardeerd en belangrijk gevonden worden. Steeds meer kinderen ‘verdwijnen’ in hun hoofd, ze piekeren en denken veel na over hun leven. De leerstof op school gaat ondertussen gewoon door, ook al nemen ze op dat moment weinig op.

Ik wil de kinderen meer bieden, dan waar ruimte of tijd voor is, in de klas. Ik zie kinderen vastlopen door leerproblemen, gedragsproblemen of emotionele problemen. De kinderen kunnen zich hierdoor niet optimaal ontwikkelen omdat het probleem in de weg staat.

Mijn missie is: kinderen helpen en ondersteunen zodat ze kunnen stralen in hun positieve kracht en zichzelf accepteren zoals ze zijn!

Ik begeleid uw kind in mijn huiskamer, op locatie of bij u thuis.

 

 

 

 

 

 

 

Ik laat je ontdekken hoe geweldig je bent!

-Tea