1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Laden...
1 View

Je geboorte in kaart

Dat de geboorte van je kind een grote impact heeft is waarschijnlijk geen nieuws. Een grote impact op jou, als ouder, want je wordt in één keer (nog een keer) papa of mama. Je leven verandert, je voelt je verantwoordelijker dan ooit, slaapt vaak minder, moet rekening houden met je gezin, gaat misschien minder werken, kortom; het heeft een impact die je vooraf misschien niet hebt voorzien.

Maar heb je je al eens verplaatst in jouw (pasgeboren) kind? Hoe zal het voor hem of haar zijn geweest? Wist jij dat de geboorte en vooral ook de periode in de baarmoeder (en zelfs nog daarvoor) grote invloed heeft op hoe je kind zich ontwikkelt? Dat deze periode bepalend kan zijn hoe hij/zij tegenslagen in zijn leven aanpakt en ervaart? Dat deze periode bepalend kan zijn voor de mate waarin en manier waarop hij relaties aangaat?

“How we begin, is who we became”

Iedereen is ooit geboren en dus iedereen heeft tijdens de zwangerschap en tijdens de geboorte dingen doorgemaakt, die je nu maken zoals je bent. Klinkt dit zweverig? Nee, juist bere-interessant! Je komt meer te weten over hoe kinderen in elkaar zitten. Waarom ze doen wat ze doen. Patronen die kinderen laten zien, bepaald gedrag waar je kind “last” van heeft, bijna altijd zijn het dingen die te maken hebben met de start van het leven van je kind.

Ik werk met de kaartenset: “Je geboorte in kaart”. Samen met jou kijk ik naar het verhaal van de zwangerschap en geboorte van jou of jouw kind. We kijken naar wat er is gebeurd in deze periode. Wat heb je ervaren als moeder en wat heeft daardoor jouw kind ook ervaren? We kijken naar de mate waarin je kind zich geliefd en veilig heeft gevoeld. We kijken naar het hele verhaal en waar dingen misschien anders zijn gelopen dan je had gewild of gewenst. We kijken waar en hoe we deze informatie kunnen gebruiken om er sterker uit te komen. Op welke manier zorgt deze periode voor belemmeringen in je functioneren? Soms is begrip voor jouw unieke geboorteverhaal als voldoende. Iedereen wordt geboren op zijn eigen unieke manier, net als ieder mens uniek is.

Gedrag is altijd logisch!

Verlatingsangst, zwemangst, faalangst, gevoeligheid, perfectionisme, een sterke wil, alleen gevoel, snel boos als iets niet lukt, heimwee, moeite hebben met nieuwe stappen maken of opkomen voor zichzelf zijn een aantal kenmerken die zomaar te herleiden zijn naar ervaringen uit dat ‘prille’ begin. Heel veel gedragingen lijken dan opeens  logisch en kunnen begrepen worden. Het is zo bijzonder om te zien wat deze kaarten je laten zien.

 

Herken jij één van deze patronen bij je kind of bij jezelf? Of ben je nieuwsgierig naar de invloed die de zwangerschap en geboorte heeft op jou of jouw kind?

Neem dan contact op met mij en we plannen een afspraak voor een gesprek “Geboorte in Kaart” in.

 

Geboorte In kaart is een wetenschappelijk onderbouwde kijk op gedrag, hechtingspatronen en hersenontwikkeling.

Dit is écht terug naar de basis!

 

Bij Je Geboorte In Kaart krijg je…

  • Een sessie duurt gemiddeld 2-3 uur, waarin alle aandacht is voor jouw verhaal.
  • Veel kwartjes gaan op hun plek vallen…
  • Je krijgt tijdens de sessie mooie inzichten die zorgen voor meer begrip en duidelijkheid.
  • Na afloop ontvang je via de mail jouw persoonlijk Geboorte verhaal van het gesprek, zodat je het nog eens rustig kan nalezen.​​

Wil jij weten welk verhaal er schuil gaat achter de geboorte van jouw baby? Of wil je kijken naar je eigen geboorteverhaal?  En daarmee nieuwe inzichten opdoen waarmee je gelijk aan de slag kan? Voel je welkom en samen gaan we kijken met hoeveel ‘eyeopeners’ jij weer naar huis gaat!

Jouw investering:
De waarde van dit totale pakket is € 120,-.

Het is eventueel mogelijk om het bedrag in twee delen te betalen.


Je Geboorte In Kaart; een groots cadeau voor jezelf en je kind(eren)!!!