1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Laden...
883 Views

Wat is KompasVinder?

We hebben allemaal vragen. Grote. Kleine. Levensvragen. Kleine werk gerelateerde vragen. Vragen over vriendschappen, opvoeden, relaties…

Hoe fijn en belangrijk is het dan om binnen al deze aspecten je eigen richting te kunnen vinden. En om er dan concreet handen en voeten aan te kunnen geven. Met KompasVinder kun je het zo luchtig of diepgaand maken als je zelf wilt. Met behulp van vragen, zinnen en waarden vind je steeds je eigen antwoord.

De kracht van KompasVinder is dat het jouw binnenste wijsheid naar boven haalt. Het is een magisch spel maar geen orakel, tenslotte weet jij de antwoorden het beste. De kaarten in KompasVinder geven je de praktische reflectietool in handen om in verschillende situaties steeds weer jouw koers te vinden en antwoord te krijgen persoonlijke, werk-gerelateerde of relationele vragen.

Bij KompasVinder spelen we met drie soorten kaarten:

 

Vizierkaarten:
Op de vizierkaarten staan eigentijdse waarden, ontmoet hier jouw richtinggevers. Verfrissend en origineel. Ze nodigen je uit tot het vaststellen van jouw koers.

 

Koerskaarten:
Op de koerskaarten staan prikkelende en inspirerende zinnen die verder diepgang geven aan je vizierkaarten (waarden). Ze geven handen en voeten aan je gekozen waarden en laten je jouw koers specifiek(er) uitzetten. Dit stimuleert je tot handelen en bewustwording.

Expeditiekaarten:
Op de expeditiekaarten staan vragen die je bekrachtigen in het vinden van jouw koers. Ze laten je omdenken, geven inspiratie, kracht, verbinding, luchtigheid én tegelijkertijd diepgang aan de vizier- en koerskaarten.

Omdat het een emotioneel proces is nemen we er ook de tijd voor. Een KompasVinder workshop duurt al snel 2 à 2,5 uur, maar je zal zien dat dat omvliegt!

Je kan de workshop alleen komen doen, met een vriend(in) of met een vriend(inn)engroepje (max 6 personen). Bij een groep is het fijn en belangrijk dat je elkaar kent en open kan en durft zijn over jezelf en tegen elkaar.